петак, 25. март 2016.

FOREVER Artictic - Sea - SUPER OMEGA 3

FOREVER Artictic - Sea - SUPER OMEGA 3: Nezasićene masne kiseline: Omega 3 - riblje ulje(750 mg) i Omega 9 – hladno ceđeno maslinovo ulje. Forever Arctic Sea je proboj medju balansiranim dodacima ishrani, budući da kombinuje Omega-3 i Omega-9, on obezbedjuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji moze ciljano poboljsati i pruziti podrsku odrzavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi.



FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3 – najbolje za naše krvne sudove

Nezasićene masne kiseline
Vitalni set nutritienata koji je neophodan za zdrav organizam su masne kiseline. Ovi hranljivi sastojci sluze za obavljanje nekoliko funkcija, ukljucujuci i obrazovanje veceg dela zastitne membrane koja okruzuje (obmotava) svaku od nasih celija.
Organizam ih takodje koristi kao gradivne blokove za stvaranje telesne masnoće koja je potrebna u odgovarajucim kolicinama da oblaze i zaštiti naše unutrašnje organe i očuva toplotu našeg tela. Medjutim, ne obezbedjuju sve masne kiseline istu koristi.
Naučna istraživanja su povezala konzumiranje zasićenih masnih kiselina koje se pre svega nalaze u zivotinjskoj masti, sa povecanim nivoom holesterola i visim rizikom od srcanih napada, dok nezasicena vrsta iz nerafinisanih biljnih ulja nema takve efekte.

FOREVER Artictic - Sea-SUPER OMEGA 3


Forever Living Products je formulisao odlican dodatak ishrani da bi iskoristio prednosti najnovijih istraživanja u ovoj vaznoj oblasti nutricionizma. Kombinujuci Omega-3 i Omega-9, on obezbedjuje siguran i balansiran dodatak ishrani koji moze ciljano poboljsati i pruziti podrsku odrzavanju nivoa zdravog holesterola i triglicerida u krvi.
FOREVER Artictic – Sea SUPER OMEGA 3 je proboj medju balansiranim dodacima ishrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasićena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj hrani, dok je Omega-9 mononezasićena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju.
Svaka kapsula sadrzi 225 mg EPA i 150 mg DHA i oleinske kiseline cime oskudeva savremeni nacin ishrane.

Нема коментара:

Постави коментар